

International Centre for Policing and Security

University of South Wales

— T H E M E : ——

CYBERSECURITY AND NATIONAL **SECURITY**

DATE: 16TH MAY 2023 / **TIME:** 2:00PM (GMT)

Format: Virtual (Zoom) / Meeting ID: 946 3281 4676 / Passcode: 532431



PROF. CHRISTIAN KAUNERT

Professor of International Security at Dublin City University & Professor of Policing and Security at the **University of South Wales**



Professor of International Security at the University of South Wales & Jean Monnet Chair at **Dublin City University**



Visiting Fellow University of South Wales. and CEO/Lead Forensic



DR. S. RASCHID MULLER

Cybersecurity Executive / **Adjunct Professor of** Cybersecurity, Capitol Examiner, Digital Footprints Technology University, USA



DR. ETHEM ILBIZ

Senior Research Fellow International Centre for Policing and Security. **University of South Wales.**

Programme

- Opening/Introduction Prof. Kaunert and Prof. Leonard (5 Minutes). 2:00pm - 2:05pm
- 1st Presentation Dr. Sibe (15 Minutes) 2:05pm – 2:20pm
- 2nd Presentation Dr. Muller (15 Minutes) -2:20-2:35pm
- 3rd Presentation Dr. Ilbiz (15 Minutes) – 2:35pm -2:50pm
- Expert Panel Discussion Moderated by Prof. Kaunert and Prof. Leonard (30 minutes) -2:50 pm - 3:20 pm
- Questions from Audience/Participants (15 Minutes) – 3:20pm - 3:35pm

Total Time: 1 hour 35 minutes